Інцидент стався вчора ввечері на площі Михайлівській, інформує прес-служба "БПП".

"Вчора на Михайлівській площі відбувалось зібрання сотників самооборони Майдану, де розташований офіс організації. Ми стали свідками того, як фанати польського футбольного клубу "Легія" нападали на українських правоохоронців. Намагалися бити їх, стягували з них шоломи і викрикували антиукраїнські гасла. Це абсолютні безчинства і не припустимі дії зі сторони іноземних громадян по відношенню до українських правоохоронців і до нашої держави. Я не міг залишатися осторонь і підійшов до місця сутичок з тим, щоб заспокоїти хуліганів, так як я володію польською мовою", — розповів Антонищак.

За його словами, під час спроб заспокоїти польських фанатів, з їхньої сторони йому в ноги була кинута світло-шумова граната, внаслідок чого він отримав поранення ноги. Зараз стан Антонищака задовільний.

Нардеп заявив, що ці польські хулігани не мають нічого спільного з вболівальниками і назвав їх дикими.

Нагадаємо, сутички між польськими та українськими фанатами у Києві розпочались ще 19 серпня. Учора, 20 серпня, силовики цілий день ходили крок у крок за поляками, однак і це не вберегло столицю від нових бійок.