Інцидент трапився приблизно о 5 ранку на вулиці Богдана Хмельницького у Києві, повідомляє пресслужба Нацполіції. Імені депутата там не вказали, але за даними ЗМІ, мовиться про напад на Полякова.

Зверніть увагу Розстріл автобуса під Харковом: суд заарештував усіх 16 підозрюваних

Що відомо про напад

Вранці нардеп сам звернувся по допомогу у місцевий травмпункт з інформацією про напад на нього. Постраждалого не госпіталізовували. Лікар у травмпункті надав йому необхідну допомогу і зателефонував до поліції.

У коментарі 24 каналу Поляков підтвердив інформацію про напад. Політик розповів, що невідомий завдав йому декілька ударів у груди. Зараз нардеп почувається добре, і напад не завадив йому прийти на засідання Ради 2 вересня.

На запитання про те, чи підозрює Поляков когось у нападі на себе, він відповів, що наразі нікого, і хоче почути версію слідства.

До слова, видання "Обозреватель" писало про двох зловмисників, які втекли з місця події на Toyota.

Зловмисника затримали

Патрульні Києва отримали орієнтування за планом "Перехоплення". Вони встановили маршрут авто чоловіка до Броварського проспекту. Там водія Toyota зупинив екіпаж патрульних.

Попередньо, водій підтвердив правоохоронцям, що був учасником конфлікту з незнайомцем. Вони викликали на місце поліцію для з'ясування всіх обставин події.

Раніше поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом нападу.

Зловмисникові загрожує штраф у розмірі 850 гривень або до 200 годин громадських робіт, або виправні роботи на строк до року.

Раніше Смерть Валерія Давиденка: нардепа Полякова викликають у ДБР – що відомо

Діяльність Полякова у Раді

  • Чернігівський політик пройшов у Раду від партії "Слуга народу".
  • 15 листопада 2019 року нардепа виключили з фракції.
  • 16 грудня Поляков подав заяву про вихід з партії.
  • Входить до комітету Ради з питань антикорупційної політики.
  • Поляков запам'ятався тим, що подав 6 000 правок до другого читання законопроєкту про банки.