Як повідомила його донька Марія на сторінці митця у Facebook, її батько пішов із життя, коли йому робили складну операцію на серці. До слова, для цього навіть було організовано збір коштів.

Читайте також: У Росії неочікувано померла 15-річна спортсменка

За інформацією низки українських ЗМІ, Переверзєва забрали до лікарню прямо з репетиції, оскільки йому стало погано. А вранці 27 квітня його привезли в Київський кардіоцентр імені Амосова для проведення екстреної операції.

"Вночі його везли до Києва на реанімобілі дружина та дочка, медсестра підтримувала крапельницями фізичний стан. Він був дуже слабким, але перебував у свідомості та дуже мріяв доїхати до рятівного Києва, вірив у всесилля знаменитої лікарні", – розповіла близька подруга родини Леся Степова.

За словами жінки, артист давно скаржився на болі в серці та два місяці тому за результатми діагностики, у нього виявили розшарування серцевої аорти, відтак було рекомендовано невідкладно зробити операцію.

Переверзєв, втрати, Україна, мистецтво
Олександр Перевєрзев помер на 68 році життя

У чоловіка залишилися донька та дружина.

За словами його дочки Марії, відспівування відбулося у неділю, 29 квітня в Преображенському соборі у Дніпрі.

Нагадаємо, раніше сайт "24" повідомляв, що внаслідок проблем із серцем помер Ларрі Харві – засновник популярного мистецького фестивалю Burning Man.