Про це нардеп сказав в прямому ефірі телеканалу "Прямий".

Читайте також: Рівень злочинності в Україні є одним із найвищих у світі, – рейтинг

Геращенко також розповів, за словами батька хлопця, Ігоря Попова, приблизно в 12 років його син почав змінюватися, з'явилися нові знайомі, які й втягнули його в кримінальні речі.

Ігор Попов ні до кого не звертався за допомогою. Він хоче, щоб його син отримав заслужене покарання. Далі вони будуть працювати з дитячими психологами, щоб з'ясувати, що трапилося з хлопцем, чому дитина з благополучної родини, достатньо забезпеченої вирішила пограбувати магазин для того, щоб забрати 2,5 тисячі гривень,
– зазначив він.

За словами Геращенка хлопець може виправитися, але покарання за це правопорушення він отримає.

"Є достатньо доказів: відеозапис. І він сам у всьому зізнався. На відео син Ігоря Попова і це очевидний факт. Подальше завдання – повернути хлопця до нормального життя. Йому 14 років і це означає, що він ще може виправитися. Проте покарання за цей злочин він має отримати", – наголосив нардеп.

Політик підтвердив, що наразі син Попова затриманий і суд повинен призначити йому запобіжний захід.

Нагадаємо, 14-річний син народного депутата від "Радикальної партії" Ігоря Попова Богдан разом зі спільником вчинили спробу пограбування продуктового магазину в Оболонському районі Києва. Сам нардеп, коментуючи інцидент, приніс вибачення за такий вчинок сина.

Продавець магазину розповіла, що в момент пограбування стояла біля каси, коли син нардепа разом зі спільником забігли у магазин з пістолетом, почали погрожувати їй та забирати гроші.