Про це повідомляє "Руставі 2".

Читайте також: Саакашвілі готував "русскую зиму" у Києві, – Луценко

Сандра Руловс розповіла, що її сім'я довгі місяці чекала сьогоднішніх подій, особливо на останньому тижні, коли людей з оточення Саакашвілі депортували до Грузії.

Міша теж очікував цього, але його активність разом з партією не припинялася. Він, так сказати, зміг розбудити народ в ці останні тижні, і думаю, результат очевидний. Те, що сьогодні сталося, зрозуміло, здійснено незаконно. Увірвалися в його квартиру, взяли його в центрі Києва, запхали в маршрутне таксі,
– заявила вона.

За її заявою, вночі Міхеїл Саакашвілі написав їй щось у зв'язку з організаційними питаннями, і попередив бути обережними.

"Я, так само як і ви, дивлюся в прямому ефірі, і отримую інформацію від його прихильників. Я не спокійна, але я сподіваюся, оскільки ми бачимо, що його прихильники, і український народ поряд з ним", – заявила Руловс.

Читайте також: Цирк і ненависть на Костьольній: як намагались затримати Саакашвілі

У той же час екс-перша леді не може прогнозувати, як будуть розвиватися події.

"Цього ніхто не знає, коли в справу включений Міша, події завжди розвиваються так, як ніхто не очікує. Я знаю, що він відчуває там, у тому маршрутному таксі, він дуже переживає, знає, що це вирішальний момент для нього. Ми всі віримо, що ця справа є результатом змови олігархів" – сказала вона .

Також Руловс написала на своїй сторінці у Facebook, що те, що відбувається зараз в Україні, не завершення, а початок справжньої боротьби.

Як вже відомо, сьогодні Порошенко в центрі Києва, в житловій квартирі здійснив напад на мого чоловіка. Вони думають, що це кінець політичного переслідування, поточного протягом багатьох місяців, але насправді зараз починається справжня боротьба в Україні і Грузії,
– зазначила дружина Саакашвілі.

Нагадаємо, вранці 5 грудня у Саакашвілі в Києві представники СБУ виламали двері та провели обшуки. Після цього його затримали та посадили у машину, однак вивезти політика не змогли – активісти спочатку заблокували машину, а потім витягнули Саакашвілі з буса СБУ. У той час генпрокурор України Юрій Луценко на брифінгу оприлюднив скандальний аудіозапис, на якому начебто Саакашвілі спілкується з олігархом-втікачем Сергієм Курченком щодо фінансування протестних акцій в Києві. В партії Міхеїла Саакашвілі "Рух нових сил" справжність цього аудіозапису заперечили, назвавши фальшивкою.