Як написав гарант на своїй сторінці у Facebook, "цьогорічний Великдень – це дуже особливий день, бо разом з ним приходить і впевненість, що найважчі випробування вже точно позаду".

Читайте також: В Україну привезли Благодатний вогонь

"Давайте сьогодні разом помолимося за наших захисників та мир для нашої України", – підкреслив політик.

У прес-службі українського президента своєю чергою сповістили, що у Володимирському кафедральному соборі президентська родина разом із Патріархом Київським і всієї Руси-України Філаретом, настоятелем храму протоієреєм Борисом та вірянами пройшла Хресною ходою, а опісля відбулося Великоднє богослужіння, яке провів предстоятель УПЦ-КП.

Крім того, очільник держави відвідав Монастир Святого Василія Великого Української греко-католицької церкви, де взяв участь в урочистій Пасхальній Святій Літургії, а після приєднався до святкової літургії прихожан Святої Успенської Києво-Печерської Лаври, де у Трапезній церкві службу відправив предстоятель Української православної церкви митрополит Онуфрій.

"У всіх святинях Петро Порошенко вітав вірян зі святом Великодня та Воскресінням Христовим", – додають у прес-службі Президента України.

Нагадаємо, 1 квітня під час робочої поїздки до прифронтового Маріуполя Петро Порошенко передав українським військовим паски, які спекла його дружина Марина.