Підозрюваним у справі про жорстоке вбивство чоловіка виявився 30-річний уродженець одного з сіл Караглицького району Київщини. Чоловіку загрожує до 15 років ув'язнення. Якщо суд визнає його винним у скоєнні злочину.

Дивіться також У Києві на Голосієво знайшли сумку з розчленованим тілом

Зловмисник перебуватиме під вартою, доки суд не обере йому запобіжний захід. Прокурори вже готують відповідне клопотання, а також оформлюють документи для повідомлення чоловікові про підозру.

Вбив вдома

  • Після того, як перехожий знайшов сумку з понівеченим тілом вбитого, слідчі встановили особу померлого. Ним виявився 34-річний раніше судимий киянин.
  • Правоохоронці також з'ясували, що вбити потерпілого міг його знайомий, 30-річний мешканець столиці. Незабаром ймовірного вбивцю затримали.
  • Як розповів слідчим сам чоловік, померлий неодноразово крав у нього речі. Під час конфлікту, який призвів до трагедії, зловмисник схопився за ніж та завдав кілька ударів. Сталося це у квартирі в Голосіївському районі Києва.
  • Свій вчинок затриманий пояснив тим, що оборонявся від нападу опонента.

Також чоловік зазначив, що після вбивства думав, що йому робити. Він вирішив відрізати голову вбитого ножем, а його тіло запакував у сумку. Після цього сховав залишки у різних місцях.

Зловмисник вказав поліцейським, де перебувала голова потерпілого. Його слова підтвердилися.

Слідчі дії щодо жахливого вбивства киянина тривають.

Дивіться відео зізнання киянина у вбивстві знайомого: