За інформацією видання "048", кілька днів тому у групах студентів у Viber і на сайтах оголошень з'явились повідомлення з пропозицією заробити.

Читайте також: Бляяяяяяха: Ірина Луценко знову відзначилася у Раді – відео

В умовах було зазначено, що треба постояти на мітингу в підтримку кандидата в президенти Сергія Філатова. Однак такого ЦВК не реєструвала.

філатов пранкери
Оголошення про заробіток на мітингу

мітинг пранкер
Пранкери розіграли людей

Коли сотні мітингувальників зібралися на призначено місці, організатори до них так і не вийшли. А пізніше повідомили, що кандидат провалився в люк і помер.

пранкери
Пранкери написали, що кандидат провалився в люк і помер

"Особливо засмученим був чоловік, який привів з собою 270 людей, адже за кожного залученого обіцяли премію", – йдеться на сайті видання.

мітинг пранкери
Сотні людей за гроші зібрались в Одесі

Під час мітингів координатори стежили за людьми через камери спостереження і тримали з ними зв'язок телефоном. Потім представилися журналістами й запитали, чому мітингарі підтримують саме цього кандидата.

пранкери мітинг
Людям обіцяли заплатити 1000 гривень

Відео: сотня людей зібралися на мітинг за вигаданого кандидата (кадри містять ненормативну лексику)

вибори

Президентські вибори 2019: головні дати

Що відомо про вибори Президента України 2019 року?Президентські вибори в Україні відбудуться 31 березня, а офіційні результати повідомлять до 10 квітня. Якщо жоден з кандидатів не набере 50%, то буде ухвалено рішення про проведення другого туру. Він відбудеться 21 квітня. Українці сьомий раз обиратимуть голову держави. Згідно з Конституцією обраний президент пробуде на посаді щонайменше 5 років.