Єгорові 9 років і він не може зробити навіть кроку без сторонньої допомоги. Хлопчина тільки нещодавно навчився вимовляти перші склади. Після народження сина Вікторії довелося покинути бізнес, яким вона займалася.

Говорити Єгора вчить репетитор. Хлопчик, попри хворобу, навчається у третьому класі, навіть ходить на плавання. Незважаючи на всі труднощі, мама намагається жити з сином повноцінним життям.

Ще один персонаж історії – Крістіан. Хоч він українець, але рідну мову ще тільки мріє вивчити: мама відмовилась від нього, тож хлопчика всиновила сім'я зі Швеції.

Коли Крістіан підріс, то приїхав шукати українських родичів. Рідна мама і далі від нього відмовляється. Бабусю розшукав в притулку для літніх. А старшу сестру Віку – у інтернаті для людей з обмеженими можливостями. І саме тому перейнявся проблемами людей з особливими потребами.

Крістіан разом з мамою Єгора презентують спеціальну навчальну для родичів хворих дітей. Це розробка Вікторії: вона хоче організувати курси помічників для дитини з особливими потребами. Програму поки популяризують через соціальні мережі та цільові спільноти. До державних органів не звертались. Хоча Міністерство освіти вже зацікавилось цим проектом.

Читайте також: Двоє друзів вирішили здійснити мрію хлопця із ДЦП