Про це повідомляє кореспондент 24 Каналу в прямому ефірі.

За кілька днів у Єфремова спливе термін запобіжного заходу, тож прокурори хотіли продовжити термін запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У Печерському суді засідання зібрали в естренному порядку, втім, воно закінчилось не розпочавшись. Єфремов заявив, що він тільки вчора після обіду отримав матеріали клопотання, а про саме засідання дізнався сьогодні, 19 листопада, за 20 хвилин до його початку. Через це він не зміг ознайомитися з матеріалами справи.

Адвокат Єфремова заявив про відвід судді Карабаня через недовіру до нього. За словами захисника екс-регіонала, за такий короткий термін він би не зміг ознайомитися з тисячею сторінок справи.

В свою чергу, суддя Карабань оголосив перерву на невизначений термін.

Читайте також: Каковы шансы Ефремова в Европейском суде?

Наразі автоматична система має обрати суддю, який розгляне клопотання про відвід, і уже за результатом цього засідання буде продовжено розглядання справи самого Єфремова.

Нагадаємо, 30 липня 2016 року колишнього лідера фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова затримали в аеропорту "Бориспіль". Печерський районний суд Києва заарештував його на 2 місяці. Екс-нардепа підозрюють у фінансуванні тероризму, причетності до створення так званої "ЛНР".

Пізніше Печерський районних суд Києва подовжив арешт ще на 60 днів.