Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва у Facebook.

Нагадаємо, близько опівночі п'яний водій автомобіля Mercedes, ховаючись від погоні поліції, виїхав на смугу зустрічного руху на проспекті Шухевича у Києві. У цей момент він лоб в лоб протаранив Dacia. Від удару, легковий автомобіль перекинуло через відбійник.

За інформацією правоохоронців, 45-річний водій автомобіля "Мерседес" рухався зустрічною смугою проспекту Шухевича і на вимогу співробітників поліції не зупинився. Згодом правопорушник зіткнувся з автомобілем "Дачія Логан", "Ауді", "Тойота" та "Опель". Внаслідок ДТП 50-річний водій "Дачія" та його 35-річна пасажирка загинули на місці, а водій "Ауді", пасажирка "Опеля" і водій "Мерседеса" госпіталізовані в лікарню.

Читайте також: Страшна смертельна ДТП сталася у Трускавці: машина перетворилася на металобрухт

За фактом смертельної аварії слідчим управлінням поліції Києва розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правопорушника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фігуранту, який на момент ДТП перебував у стані сп’яніння, загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років,
– повідомили у поліції.