Про це у прямому ефірі 24 каналу розповів журналіст з місця подій.

Читайте також: Найкращий спосіб згадати про Революцію гідності – зробити щось для України сьогодні

За його словами, активістів зібралося небагато – до двох десятків осіб зі смолоскипами у руках. З Майдану вони вирушили на Банкову, під Адміністрацією президента кинули декілька вибухових пакетів. Але сутичок з поліцією чи травм не було.

Відео про початок смолоскипної ходи:

До МВС вони підійшли навіть не з вимогами розслідування справ Майдану, адже цим займається прокуратура, а з претензіями, що досі у поліції працюють люди, які брали безпосередню участь у злочинах проти Майдану.

Ми прийшли до нинішнього керівника тих людей, що чинили злочини у 2013 році, а зараз продовжують працювати у відомстві. І на тих же посадах, і навіть на вищих. Ніхто реально не покараний, кілька осіб лише формально "під криміналом",
– заявив організатор акції Сергій Мельниченко.

Юрій Коваленко, керівник Превентивного департаменту поліції, вийшов до активістів та пообіцяв передати міністру вимоги пікетувальників. Так смолоскипна хода і закінчилася.

Нагадаємо, 21 листопада 2018 року 24 канал повідомляв, що у Києві у Будинку профспілок, згорілому під час Революції Гідності в лютому 2014 року, відкрили ресторан швидкого харчування мережі KFC. Ця подія розлютила українців, тож вони влаштували у столиці акцію протесту. Через два дні одіозний народний депутат Михайло Добкін заявив, що вчинки бійців спецпідрозділу "Беркут" на Майдані були виправданими.