"Мене хотіли тільки залякати. Для чого? За єврейською лінією", – каже Рабинович.

Він також гадає, що в Україні широко поширилися антисемітські настрої.

"Останнім часом у нас у країні велику свободу завдяки "Свободі" одержала можливість прояву своїх націоналістичних, може, достатньо расистських поглядів. Сьогодні це можна", – наголосив він.

Більше того, він сказав, що постійно одержує кореспонденцію з антисемітським змістом, але версія, яку він припускає, за його словами, не підкріплена фактами.

Нагадаємо, 4 березня в столиці України, приблизно о 15:36, в районі метро "Кловська" (вул.Мечникова) пролунав вибух біля офісу екс-президента ФК "Арсенал" (Київ), співголови Європейського єврейського парламенту (EJP), президента Всеукраїнського єврейського конгресу, відомого бізнесмена Вадима Рабиновича.

Міліція взялася за розслідування вибуху біля офісу Рабиновича.
"На місці працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці проводять всі необхідні першочергові заходи щодо встановлення обставин події. Інформація внесена до Єдиного обліку Печерського райуправління міліції", - йдеться в повідомленні.

Раніше
бізнесмен Вадим Рабинович заявляв, що готовий щедро віддячити за інформацію, яка б допомогла знайти і затримати людину, причетну до організації вибуху в його автомобілі.

Згодом Рабинович сказав, йому погрожував помічник прем'єра, нардеп від Партії регіонів Андрій Деркач, який вимагав віддати Перший єврейський міжнародний новинний телеканал Jewish News One (JN1).