"До мене приїхав народний депутат України, помічник прем'єр-міністра (Миколи Азарова) Андрій Леонідович Деркач... Згодом він мені говорить таке: "Ми формуємо єдиний медіаблок, нам гроші не потрібні, ти повинен зрозуміти правильно – перепиши на нас канал JN1. Якщо ти цього не зробиш, у тебе будуть великі проблеми", – розповів Рабинович.

Також бізнесмен повідомив, що Деркач начебто сказав йому, що прийшов не з власної ініціативи.

"Мені він сказав ще таке: "Ти чудово розумієш, хто за мною стоїть. З ким я співпрацюю. Тому розмовляти марно – рішення прийняте "нагорі". Впродовж тижня ти повинен віддати канал, інакше будуть великі проблеми", – додав Рабинович.

Нагадаємо, 4 березня в столиці України, приблизно о 15:36, в районі метро "Кловська" (вул.Мечникова) пролунав вибух біля офісу екс-президента ФК "Арсенал" (Київ), співголови Європейського єврейського парламенту (EJP), президента Всеукраїнського єврейського конгресу, відомого бізнесмена Вадима Рабиновича.

Міліція взялася за розслідування вибуху біля офісу Рабиновича.
"На місці працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці проводять всі необхідні першочергові заходи щодо встановлення обставин події. Інформація внесена до Єдиного обліку Печерського райуправління міліції", - йдеться в повідомленні.

Раніше
бізнесмен Вадим Рабинович заявляв, що готовий щедро віддячити за інформацію, яка б допомогла знайти і затримати людину, причетну до організації вибуху в його автомобілі.