Власник квартири за професією кухар, пише Archdaily.

Вас може зацікавити: Як розширити житловий простір в трьохкімнатній квартирі: фото стильного ремонту з Братислави

Хоч загальна площа тут понад 200 метрів квадратних, планування квартири тут у вигляді півкола через особливості будинку.


Весь будинок має форму півкола / Фото Archdaily

Архітектори тут поєднали кілька секцій житла в один загальний простір. Таким чином вітальня, їдальня, кухня та передпокій є частиною одного простору. У сусідній кімнаті розташували спальню, в якій два входи: з головного коридору та їдальні.

Інша частина квартири була використана для вбиральні та гардеробної. Деякі стіни були замінені скляними перегородками із вбудованими дверима. Таким чином денне світло може дістатися до найвіддаленіших куточків квартири.


Меблі тут яскраво виділяються із загального інтер'єру / Фото Archdaily

Інтер'єр загалом зроблений в мінімалістичному стилі, а окрім сірого кольору бетонних стін, тут виділяються бордовий та синій тони.

Професія клієнта зобов'язала нас звернути особливу увагу на кухню. Великий кухонний острів був задуманий як місце для зустрічей з друзями та приготування їжі разом. Її стільниця покрита теракотовою плиткою,
– розповіли дизайнери.


Кухонний острівець був важливим для власника / Фото Archdaily

Загальна концепція декору полягає у збереженні оголеного бетону колон та стелі, який дизайнери покрили напівпрозорим лаком. Також архітектори прагнули уникнути надлишку білого кольору, саме тому стіни мають теплий бежевий відтінок.

До теми: Льон та мармур: дизайнерка з Нью-Йорка бюджетно та зі смаком оновила власну квартиру – фото

Апартаменти вийшли досить затишними, попри суворі форми і мінімальну кількість декору.

Дивіться більше фото інтер'єру квартири з Києва:

А підібрати камін, який ідеально впишеться в ваш дизайн, можна за посиланням