Это произошло на улице Елены Телиги. Перепуганная супружеская пара обратилась за помощью к патрульной полиции. Полуторагодовалый внук заперся в их Hyundai Tucson, при чем ключи остались в салоне.

Патрульные позвонили в аварийную службу, которая сообщила: время прибытия мастера составит менее получаса. Автомобиль стоял на солнце, а его окна — закрыты. Это могло серьезно навредить здоровью мальчика.

С разрешения заявителей и учитывая крайнюю необходимость, патрульные разбили окно транспортного средства. Они быстро открыли дверь и достали мальчика.

Київські патрульні врятували 1,5-річну дитину із зачиненої машини

Київські патрульні врятували 1,5-річну дитину із зачиненої машини Це сталось на вулиці Олени Теліги. Перелякана подружня пара звернулась по допомогу до патрульної поліції. 1,5-річний онук зачинився у їхньому Hyundai Tucson, при чому ключі лишились у салоні. Патрульні зателефонували до аварійної служби, яка повідомила: час прибуття майстра складе щонайменше півгодини. Автомобіль стояв на сонці, а його вікна – зачинені. Це могло серйозно нашкодити здоров’ю хлопчика. Зволікати було ніколи — з дозволу заявників та зважаючи на крайню необхідність, патрульні розбили вікно транспортного засобу. Вони швидко відчинили двері та дістали хлопчика. На місце викликали швидку, яка оглянула врятованого та засвідчила, що з дитиною все гаразд. Про подію повідомили батьків неповнолітнього.

Опубліковано Патрульна поліція України 6 липня 2016 р.

На место вызвали скорую, которая осмотрела спасенного и подтвердила, что с ребенком все в порядке. О происшествии сообщили родителям несовершеннолетнего.

Читайте также: Хрупкая полицейская в зоне АТО: история достойна уважения