Згідно з графіком, рейси будуть виконуватися по понеділках, середах, п'ятницях і неділях, повідомляє прес-служба Ryanair.

Читайте також: Що таке лоукост і як зекономити на квитках

Час в дорозі складе 4 години 15 хвилин, повідомляє Avianews.

Запуск рейсів Київ-Мадрид назвали складовою частиною розширеного зимового розкладу польотів з української столиці, яке буде представлено найближчим часом.

Загалом Ryanair з першого тижня квітня відкриє п'ять нових напрямків з України – до Дубліна, Софії, Пафоса, Манчестера і Афін.

Ryanair і Wizz Air збільшили збір за перевезення малого багажу вагою до 10 кілограмів, який був введений після зміни правил перевезення ручної поклажі. Раніше перевезення невеликої сумки в багажному відсіку на рейсах Ryanair коштувало 8 євро при оформленні під час покупки авіаквитка, і 10 євро пізніше. Відтепер, відповідно до повідомлень на офіційних сторінках компаній, цей збір становить 10 і 12 євро. Щодо Wizz Air, то мінімальний багажний збір збільшено з 7 до 9 євро. Тож тепер перевезення валізи до 10 кілограмів в якості багажу коштує від 9 до 24 євро в низький сезон, а від 12 до 27 євро – у високий сезон.