Серед них своє слово сказали й високопосадовці. Наприклад, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман почав промову перед політиками з енергетичних реформ.

Зокрема розповів про 600 днів без російського газу. А ще боротьбу з корупцією, приватизацію держпідприємств, гальмування земельних реформ та необхідність створення антикорпційного суду.

Технічні служби працюють, щоб зробити верифікацію формування ціни газу. В співпраці з міжнародним фондом. І працюємо в тому числі в цьому напрямку,
– заяивив Володимир Гройсман.

Колишній прем'єр Арсеній Яценюк розмірковує про міжнародні проблеми країни. Веде розмови про вступ України до НАТО та виступає проти російських миротворців на Донбасі, за які так активно почали ратувати в Кремлі.

Читайте також: Донецька область у наступному році повернеться в Україну, – заступник міністра

Водночас спеціальний представник США з питань України Курт Волкер доволі чітко сказав, що в Україні війна, а не конфлікт. Тим паче, ситуація кожен день загострюється. Тому ведення миротворців може допомогти.

"Якби домовились про миротвоців, то вони б впроваджувались у контексті мінських домовленостей. Це означає – відновлення українського суверинітету, територіальної цілісності та контроль над кордоном", – пояснив Курт Волкер.

Проте навіть, якщо Росія виконає Мінські угоди, то санкції з РФ все одно не зніматимуть. Доки Крим буде окупований.