Телеведучий Нового каналу не соромиться казати, що перший час у Києві після переїзду з Тернополя жив у орендованій квартирі з гуртом "Скай", де за його словами "там був дурдом". Про це він розповів виданню Elle.

Цікаво Де погуляти у Києві: найкращі місця столиці, які варто побачити

Нащо вимахуватися перед людьми, мовляв, "Я такий крутий, живу в Києві", коли ти мешкаєш у двокімнатній квартирі, де ще восьмеро людей? Я знаю, про що говорю, бо сам такий період проходив, коли ми на вулиці Патріса Лумумби (зараз – Іоанна Павла II) жили тусовкою з групою "Скай", і там, звісно, був дурдом!
– розповів Притула.

За його словами, на початку 2000-х у столицю з Тернополя переїхало чимало знайомих, але залишилось жити мало. Чоловік переконаний, що це місто нікого не чекає з широко розпростертими руками.

"Київ – це неймовірне місто, місто можливостей, місто, яке ніколи нікого не чекає з широкими обіймами. Адаптація до нього відбувалася доволі складно. Я належу до певної категорії тернополян, які виїхали до Києва "пачкою". Водночас, пацанів і дівчат із тернопільскої "діаспори", з якими я регулярно спілкувався в середині "нульових", було приблизно десятка два. З них до Тернополя повернулося більше половини. Не змогли реалізувати себе, не змогли адаптуватися", – згадав Сергій Притула.

Але телеведучий чітко пам'ятає, який момент для нього став знаковим у Києві – коли він нарешті зрозумів, що його дім у столиці, а не деінде.

Чітко пам`ятаю, коли зрозумів, що люблю Київ… Я працював на "Music-радіо", тоді дуже пізно вийшов з офісу радіостанції після вечірнього ефіру. Там світив ліхтар і падав лапатий сніг. Я стояв і думав: "Хочу додому". Тоді в моїй уяві постала не стара квартира, яку я орендував у Тернополі, не мамина хата у Збаражі, а от саме та, у Києві, де я на той момент жив,
– зізнався чоловік.