Помічник Зеленського Шефір відвідував Ахметова, – "Схеми"

Про таємну зустріч Шефіра та Ахметова журналісти програми "Схеми" розповіли у програмі-розслідуванні "Зе-Ахметов": як будують відносини найбагатший олігарх країни і президент Зеленський".

Читайте також Ахметов фінансує "Слугу народу" та Офіс Президента – ЗМІ: реакція олігарха та ОП

За свідченнями "Схем", 31 серпня з бокових воріт Офісу Президента виїхала Audi А8 з "номерами прикриття", якою регулярно користується Сергій Шефір.

  • Автівка заїхала до заправки на дорозі до Конча-Заспи. Туди ж та в той самий час під'їхало авто охорони Ріната Ахметова і броньований Mercedes-Maybach.
  • Журналісти зафіксували, як Шефір вийшов з Audi та пересів у Maybach, який після цього поїхав до селища Плюти у Київській області – до маєтку Ахметова.

Шефір
"Схеми" зафіксували, як Шефір пересів зі свого авто до Maybach Ахметова

Коментарі ОП та Сергія Шефіра щодо ймовірної таємної зустрічі з Ахметовим

Сергій Шефір у відповідь на запит журналістів із проханням прокоментувати ситуацію зазначив:

  • "Відповім на всі питання одразу. Нічого, що суперечить інтересам нашої країни, нічого протизаконного я не роблю. Крапка".

У пресслужбі Ахметова "Схемам" на запит не відповіли.

Шефір
Сергій Шефір відповів "Схемам", що нічого поганого чи протизаконного не робить

Але відповіли в Офісі Президента:

  • "16 березня 2020 під час зустрічі з представниками великого бізнесу (серед інших і за участю Ріната Ахметова) глава держави Володимир Зеленський обговорював питання протидії поширенню COVID-19. Надалі інших зустрічей (включно з приватними чи неофіційними) президента України з бізнесменом Рінатом Ахметовим не було. Глава держави також не доручав та не уповноважував представників своєї команди на такі зустрічі".