Про це політик розповів на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Народного депутата України побили на Львівщині

У мeне в родині біда. Мій син 14-ти років потрапив у погану компанію і здійснив серйозне правопорушення. Це моя вина, що недостатньо часу приділяв вихованню, недогледів, не попередив. Я прошу вибачення у потерпілих, у суспільства, у моїх рідних, у моєї найкращої команди,
– написав нардеп.

При цьому Попов зазначив, що "всі живі, пройде слідство, винні понесуть відповідальність без жодних виключень, нехай це стане уроком і сину, і мені".

"Прошу не пов'язувати моє горе з політикою або з чиїмись інтригами. Якби не моя публічність, я б переживав мовчки. друзі підтримають морально, пресу прошу не смакувати якісь деталі. Я на певний час зникну з ефірів і побуду з сім'єю", – написав нардеп.

Читайте також: У Києві пограбували університет

Окрім того, Insider, з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах, зазначає, що син Попова був затриманий за розбійний напад на магазин у Києві на Оболоні.

26 листопада, двоє невідомих у балаклавах скоїли розбійний напад що на продуктовий магазин "Святковий" на проспекті Рокоссовського, 3, після чого один зі злочинців був затриманий,
– повідомляє видання.

Затриманим виявився Попов Богдан Ігоревич, 2003 р.н, син народного депутата і громадського активіста Ігоря Попова. У хлопця було виявлено та вилучено балаклаву і стартовий пістолет Retay калібру 9 мм. з 7-ма набоями відповідного калібру.

Син народного депутата скоїв розбійний напад на магазин