Про це свідчить заява генпрокурора Юрія Луценко у Facebook.

"Судом визнаний недійсним договір про умови ведення мисливського господарства, а також зобов’язано товариство, яке пов’язують із сином колишнього генерального прокурора України за часів В. Януковича, повернути у державну власність мисливські угіддя площею понад 15 тисяч гектарів на території Фастівського району", – мовиться у повідомленні Луценка.

Читайте також: Генпрокуратура оголосила нові підозри Януковичу і компанії

Він зазначив, що товариство, пов’язане з сином екс-генпрокурора, отримало мисливські угіддя з грубими порушеннями процедури припинення права попереднього їх користувача – ДП "Фастівський лісгосп". Окрім того, були відсутніми необхідні погодження всіх землевласників та землекористувачів, які увійшли в межі мисливських угідь.

"На цей час вказане судове рішення виконано в повному обсязі, що підтверджується актом державного виконавця Фастівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області, у зв’язку з чим останнім винесено постанову про закінчення виконавчого провадження", – повідомив Луценко.