Раніше 24 канал повідомляв, що на станціях київського метро з’явилися рекламні борди з керівником НАБУ Артемом Ситником, на яких він нібито заявляє, що викриє топ-корупціонерів.

Читайте також: Що відбувається між НАБУ та САП: Ситник зробив заяву

У комунальному підприємстві "Київреклама", що займається наданням послуг у сфері зовнішньої реклами та реклами на транспорті Києва, дали 24 каналу короткий коментар щодо цієї ситуації.

"Законодавчо ми не маємо права втручатися у зміст реклами", – зазначили у КП.

Також речниця підприємства сповістила, що розміщенням реклами із Ситником займалося ТОВ "Міг Плюс", яке розташовується за адресою: Київ, бульвар Шевченка, 58.

Адреса у Києві, за якою розміщується ТОВ "Міг Плюс"

Наразі ніхто на цій фірмі на дзвінки не відповідає.

До слова, на сервісі Youcontrol є лише одна рекламна агенція з такою назвою, щоправда вона є зареєстрованою у Дніпрі. Також тут вказується, що на ринку компанія діє вже понад 9 років.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року Генеральна прокуратура України відкрила справу проти голови Антикорупційного бюро України Артема Ситника. Його підозрюють у розголошенні даних, що становлять державну таємницю та таємницю слідства.

15 вересня 2018 року генпрокурор Юрій Луценко заявив, що очолюване ним відомство готує підозру керівникові НАБУ. Сталося це після того, як суд надав доступ прокуратурі до інформації з телефону журналістки програми антикорупційних розслідувань "Схеми" Наталії Седлецької, яка фігурує як свідок у справі про розголошення Ситником держтаємниці. У підсумку спалахнув скандал.

21 вересня Спеціалізована антикорупційна прокуратура зареєструвала кримінальне провадження проти Артема Ситника за цією ж справою.