"Почуваємо себе набагато краще, йдемо на поправку. Яскраво виражених симптомів немає", – сказала Скороход в коментарі 24 каналу.

До слова 4100 гривень і корочка депутата, – хвора на COVID-19 Скороход розповіла, як добивалася діагнозу

"Сьогодні здавали повторні тести, чекаємо на результат. Це вже буде 4 тест в мене, всі попередні були позитивні", – зазначила вона.

Мені продовжують давати антибіотики і я приймаю "Лопінавір" вже кілька днів, тому я надіюсь, що буде результат негативний. Дитині також давали антибіотики, зараз вже припинили, бо показники вже кращі. Зараз продовжуємо симптоматичне лікування,
– пояснила Скороход.

Вона також додала, що умови в лікарнях нормальні і вона вдячна за лікування лікарям.

Анна Скороход про стан свого здоров'я: відео

Що відомо про коронавірус в Скороход: коротко

  • 28 березня в позафракційної народної депутатки виявили коронавірус. В неї були такі симптоми як ломота в тілі, біль в голові та температура 38.
  • Коли вона звернулась в поліклініку, то лікарі заявили, що симптоми не схожі на коронавірус. Наступного дня в неї з'явився сухий кашель та відсутність відчуття запахів.
  • Швидка допомога відмовилась їхати, а тому депутатка сама поїхала в Олександрівську лікарню. Завдяки посвідченню депутата їй все ж зробили тест. Однак для отримання точного діагнозу вона звернулась до приватної клініки.
  • 4 квітня у кількамісячної дитини Скороход теж виявили хворобу.