Пасенко розповіла, що не підписувала позовну заяву і вже звернулася до поліції через використання її персональних даних у судовій документації. Про це жінка розповіла в коментарі журналістам програми "Схеми: корупція в деталях", передає "Радіо Свобода".

Цікаво: Суд проти SkyUp : хто хоче втопити український лоукост?

Причиною в ухвалі про заборону на виконання польотів вказані системні невиконання зобов'язань перед клієнтами, затримка рейсів і відсутність контролю за виконанням норм авіаційної безпеки. Оксана Писаренко каже, що не писала такої позовної заяви і ніколи не літала зі SkyUp.

SkyUp Оксана Пасенко позов суд
Оксана Пасенко

Жінка розповіла також, що тимчасово не працює і відпочиває вдома. Вона вже звернулася до поліції із заявою через те, що її ім’я безпідставно використали у судовій документації.

Я позов написала, що я до суду не зверталась і не користувалась послугами авіакомпанії,
– заявила Пасенко.

Звернення жінки вже зареєстрували у Баришівському відділенні поліції Переяслав-Хмельницького відділу ГУНП в Київській області.

Зазначимо, що попри ухвалу суду SkyUp Airlines працює у звичайному режимі, всі рейси виконуються відповідно до заявленого розкладу.

Оксана Пасенко розповіла, що не писала позов проти SkyUp: відео

Раніше міністр інфраструктури України Володимир Омелян наголосив, що рішення Баришівського райсуду про заборону польотів для SkyUp є недійсним, адже такі рішення має компетенцію приймати тільки адміністративний суд.

Що відомо про SkyUp? Це – українська авіакомпанія. Вона позиціює себе як перший український лоукостер.

Компанія була зареєстрована у червні 2017 року Києві. Вона не є державною, а головним її акціонером є ТОВ "ACS-Україна", чиї власники – Тетяна і Юрій Альба є також власниками туристичного оператора Join UP!

У перший рейс літак авіакомпанії вирушив 21 травня 2018 року. 2 жовтня 2018 року авіакомпанія SkyUp отримала дозвіл на польоти в Європу.

авіакомпанії пунктуальність
Топ найпунктуальніших компаній в українських аеропортах: інфографіка 24 каналу

Дивіться також: Чому суд заборонив SkyUp літати і що буде з їхніми польотами