Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Нагадаємо, 13 листопада у Києві а розі вулиць Туполєва і Стеценка в результаті лобового зіткнення автомобілів марок Mitsubishi та Mazda загинула одна людина, ще одна постраждала. Учасником ДТП та водієм авто Mazda виявився начальник столичного сервісного центру МВС Володимир Найда.

"Перебуваючи за кермом автомобіля "Мазда-7", 35-річний провідний спеціаліст – адміністратор в регіональному сервісному центрі МВС України не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем марки "Міцубісі" та з автомобілем "Ніссан", – мовиться у повідомленні прокуратури.

Читайте також: Смертельна аварія з політологами: у розслідуванні сплив неочікуваний факт

Там також підтвердили заяву радника глави МВС Зоряна Шкіряка про те, що водій Mazda, який за попередньою інформацію на момент вчинення ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння, затримано.

Так, водієві Mazda повідомлено про підозру у вчинені злочину за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження". Прокуратура Києва проситиме про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.