Через негоду, зокрема, у районі станції метро "Деміївська" трапилась ДТП за участю одразу п'яти автівок. Про це пишуть у місцевих пабліках.

Зверніть увагу! В Україні оголосили штормове попередження: де чекати негоду

Внаслідок автопригоди постраждав чоловік, а Голосіївський проспект з самого ранку зупинився через затор. У мережі опублікували кадри величезної тягнучки, яка утворилася внаслідок ДТП.

Затор біля "Деміївської": дивіться відео

Так само через негоду та дорожньо-транспортні пригоди виникли проблеми і з рухом електротранспорту. Поки пів міста стоїть у корках, нікуди діватися і габаритному транспорту.

Аварія під Куренівським мостом заблокувала рух тролейбусів: дивіться відео

Здебільшого затори поширилися правим берегом Києва. Найгірша ситуація на бульварі Дружби народів, а також на проспекті Перемоги та усій центральній частині столиці загалом.

Затори у Києві 23 січня станом на 15:00: дивіться карту

затори у Києві, 23 січня

Що каже столична влада

Про боротьбу з наслідками негоди вже відзвітували у КМДА. Там розповіли, що від самого ранку на дорогах столиці працює 163 одиниці снігоприбиральної техніки.

Цікаво: Авто влетіло в тролейбус і зупинку в Києві: є загиблий і потерпілі – відео, фото

Уже до 7-ї ранку було завершено основну роботу з обробки доріг протиожеледними засобами,
– зазначив заступник гендиректора "Київавтодору" Валентин Осипов.

Втім синоптики прогнозують можливість опадів до кінця дня. Відтак комунальники перебувають у повній готовності. На випадок погіршення погодних умов підготовлено 418 одиниць снігоприбиральної техніки.

Як комунальники борються з наслідками негоди у Києві: дивіться відео