Як передає кореспондент в прямому ефірі 24 Каналу, судове засідання відбувається за надзвичайних заходів безпеки, адже приміщення суду пікетують члени різних радикальних організацій.

Деякі активісти намаглися потрапити до зали засідання, прориваючи поліцейський кордон. Після цього почалися сутички. Пізніше правоохоронці витіснили пікетувальників за паркан.

Читайте також: До вбивства міліціонерів у Києві причетні бійці добровольчих батальйонів

Зазначимо, що суд Києва має обрати новий запобіжний захід чотирьом підозрюваним в справі вбивства правоохоронців на АЗС, бо сьогодні сплив термін їхнього тримання під вартою.

На засідання присутні тільки троє з чотирьох підозрюваних – Віта Заверуха, Андрій Романюк, Євген Кошелюк. Їх адвокати впевнені, що слухання незаконне, оскільки немає повного складу обвинувачених у цій справі.

Читайте також: 18-річну дівчину звинувачують у причетності до розстрілу посту ДАІ

Під будівлею Апеляційного суду чергують кілька карет швидкої допомоги. Адвокати повідомили, що одній із підозрюваних стало зле. Також вони додали, що Віту Заверуху на засідання привезли фактично з лікарняного ліжка. Сьогодні вночі їй мали робити операцію.

Раніше повідомлялося, що у Києві проводять термінове засідання суду у справі колишнього добровольця "Айдару" Віти Заверухи. Її підозрюють у причетності до вбивства двох міліціонерів та нападі на АЗС .

Нагадаємо, 4 травня 2015 року у Києві під час переслідування автомобіля людей, які пограбували АЗС, було вбито 2 правоохоронців. Усі підозрювані служили у різних добровольчих батальйонах у зоні АТО. У міліції тоді заявили, що затримані планували теракт 8-9 травня.