Сам нардеп переконує – будинок він продав. Проте, проблеми, які зчинила ця будова, нікуди не минули.

Що втратили люди?

Через депутатські апетити Юрія Мірошниченка селяни залишились без громадського пляжу. Дачники зі села Підгірці на Київщині вже кілька років борються із наслідками будівництва розкішного маєтку на березі озера Блакитне.

Окрім пляжу, кажуть, знищили дитячий майданчик та забруднили озеро. Доступ до останнього громадського пляжу закрили, коли будували депутатські хороми.

Поруч – землі дачного кооперативу "Арсеналець-6". Люди кажуть – будівельники зруйнували також дитячий майданчик поблизу та засипали частину озера. У 2010 році там працювали екскаватори.

Юрій Мірошниченко переконує майданчика не руйнував – він взагалі не на його ділянці, свою землю купив чесно.

Читайте також: Розкішна нерухомість екс-регіонала Мірошниченка

Махінації Мірошниченка

У 2008 році Обухівська райдержадміністрація виділяє землю на березі Блакитного озера чотирьом особам. За інформацію Прокуратури Київської області, вже через півроку дві ділянки купив Юрій Мірошниченко. Інші дві у 2010 придбав чоловік з прізвищем Куцевол.

Сім років тому Олімпійський чемпіон з вільної боротьби Валерій Андрійцев нібито отримав одну з чотирьох ділянок у Підгірцях. Це для нього стало сюрпризом. Його батько каже, син дізнався про те, що йому виділили землю, з повістки у суд.

Жодних угод про продаж ділянок спортсмен також не укладав. Потім почалось ще цікавіше – суди, на яких інтереси олімпійця без його відома представляли за довіреністю.Олександр Андрійцев – батько спортсмена, знайшов нотаріуса, який засвідчував цю довіреність та зателефонував.

Першими власниками решти трьох ділянок теж були спортсмени. І не просто спортсмени, а борці. І ще одне дивне співпадіння – у той же період, поблизу отримує ділянку президент Асоціації спортивної боротьби і колега Мірошниченка по партії Ельбрус Тадеєв. Коли люди намагались протистояти будові на них напали "тітушки".