Про це заявила голова офісу Національної інвестиційної ради Юлія Ковалів в ефірі "Радіо НВ".

Читайте також: Відкриття магазину H&M спричинило величезні затори на виїзді з Києва

Зі Starbucks важче, вже ЗМІ кілька разів повідомляли про його вихід на ринок, і мер про це також говорив, але пізніше Starbucks повідомляв, що не виходить на ринок України,
– заявила Ковалів.

Вона зазначає, що продукція Starbucks є досить дорогою для споживача, враховуючи сьогоднішню конкуренцію на українському ринку.

"На сьогодні чітких термінів і бачень виходу на ринок немає, але якщо подивитися на ринок України, то зрозуміло, що для цієї компанії він не є великим", – сказала вона.

Видання зазначає, що натомість швейцарська компанія Nestle допускає можливість реалізації продукції американської мережі кав'ярень Starbucks Corporation в Україні.

Нагадаємо, у січні мер Києва Віталій Кличко під час свого виступу у Давосі в рамках Всесвітнього економічного форуму заявив, що Starbucks розглядає вихід на український ринок і він зробить все можливе для виходу мережі кав'ярень в Україні.

Що таке Starbucks?"Старбакс" — найвідоміша у світі мережа кафе швидкого обслуговування американської фірми Starbucks Corporation зі штаб-квартирою у Сіетлі у штаті Вашингтон. Понад 24 тисячі закладів мережі розташовані у 55 країнах світу. У кав'яренях мережі продаються передусім свіжозварена кава, гарячі кавові напої на основі еспресо, холодні й гарячі безалкогольні напої. Окрім того, у закладах мережі можна придбати сувенірну подукцію, подарункові книжки, звукозаписи та фільми.