Стрілянина трапилася близько 18:20 на вулиці Драгомирова. Невідомий стріляв у чоловіка, повідомили у Нацполіції.

До слова Четверо юнаків побили чоловіка у вагоні метро в Києві до втрати свідомості: відео нападу (18+)

37-річного потерпілого з вогнепальним пораненням госпіталізовано до лікарняного закладу. Згодом стало відомо, що стріляли у громадянина Чорногорії. В поліції повідомили, що він є лідером наркокартелю, члени якого постачають наркотики на територію більшості європейських країн. При цьому чоловік перебуває у міжнародному розшуку.

А згодом вдалося встановити і причетних до замаху осіб. Їх виявилося четверо Це громадяни Чорногорії, Македонії та Сербії. Один з них перебуває в міжнародному розшуку за замовне вбивство. Вони прибули в Україну на початку травня та встановили за жертвою спостереження.

Визначившись із датою вбивства, фігуранти чекали потерпілого біля його будинку. Здійснивши п’ять пострілів у жертву, двоє зловмисників сіли в автомобіль та залишили місце злочину. Через кількасот метрів вони покинули та підпалили машину, аби знищити докази. При цьому коли намагалися спалити авто, вогонь перекинувся і на них.

Як затримували кілерів

Після замаху злочинці направилися в сторону Одеси. Там вони планували перебратися в Молдову в обхід пунктів пропуску. Затримали їх вранці на в'їзді до Одеси. При цьому зловмисники чинили опір та намагалися втекти. Наразі їх затримано.