Про це на місці події сказав начальник головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко, пише "Інтерфакс-Україна". Як відомо, 29 січня на вулиці Лагерна у Києві застрелили чоловіка. На місце приїхала швидка і 5 екіпажів поліції.

Читайте також: Вбивство серед білого дня у Києві: у поліції розповіли деталі

"На теперішній момент з'ясували, що стався конфлікт. Одна зі сторін застосувала пристрій для відстрілу гумових куль, і від отриманих поранень на місці загинула одна людина – молода людина 1983 року народження. Інший також отримав поранення, але вони не важкі. Його доставили в лікарню і, думаю, з ним все буде нормально. Але лікарі свої висновки зроблять пізніше", – зазначив Крищенко.

Начальник київської поліції повідомив, що конфлікт стався навколо права власності. Справа в тому, що є два рішення суду, які двом різним власникам дають право власності на об'єкт.

Тут була одна приватна охоронна структура, приїхала інша, стався конфлікт. Поліцію не викликали, поки не сталася стрілянина і не загинув чоловік,
– додав Крищенко.

За попередньою оцінкою, стріляли з пристрою для відстрілу гумових куль, але це ще буде з'ясовувати експертиза. Поки що ніхто не затриманий, проходять розшукові заходи.