Рішення оголосив слідчий суддя Андрій Трубніков. Кожарі також дозволили вийти під заставу на суму у понад 14 мільйонів гривень.

Напередодні Ексглаву МЗС Леоніда Кожару затримали за підозрою у вбивстві

Якщо Кожара внесе заставу, він буде зобов'язаний носити електронний браслет, прибувати до слідчого, не спілкуватися зі свідками і потерпілими, а також здати закордонні паспорти.

Покази Кожара давав у закритому судовому засіданні, тому наразі невідома його версія подій вечора 21 лютого, коли був застрелений Старицький.

Зауважимо, що наприкінці лютого колишнього власника "Інтера" Сергія Старицького знайшли мертвим у будинку Леоніда Кожари. Ексглава МЗС переконує, що Старицький скоїв самогубство.

Однак слідчі та прокурори перевірили обставини загибелі Старицького і прийшли до висновку, що він не міг сам себе застрелити.

Смерть Сергія Старицького: як все було

  • 21 лютого Сергія Старицького знайшли метрвим у селі Чайки Київської області у будинку Леоніда Кожари – колишнього міністра закордонних справ України.
  • 22 лютого поліція перекваліфікувала справу на умисне вбивство. Мовляв, правоохоронці отримали дані, що дають підстави вважати, буцім Старицький не міг покінчити з життям самогубством.
  • Рідні та друзі покійного одразу ж почали заявляти: у Старицького не було підстав накладати на себе руки.
  • Леонід Кожара та його дружина від початку і досі стверджують, що Сергій Старицький покінчив життя самогубством.

Що відомо про Сергія Старицького?Народився він у 1963 році. Раніше був директором компанії "Спорт медіа проєкт". На сайті YouControl зазначено, що вона займалася видавництвом журналів і газет, але припинила діяльність ще в 2008 році.

Крім того, Старицький очолював Atlantic Group – холдинг, який здійснював свою діяльність у рекламній сфері. Також був керівником правління телеканалу "Інтер".