Про це інформує кореспондент 24 Каналу Роман Пагулич.

Суд наклав на Лідію Гаврилову особисте зобовязання, а також вона повинна здати свої паспорти. Адвокати пропонували заставу для голови Держаудиту понад 1 мільйон гривень, але її не погодили.

За інформацією правоохоронця, пише "Слово і Діло", раніше прокуратура просила зобовязати підозрювану прибувати за першим викликом, не відлучатися з місця проживання, повідомляти про зміну місця проживання та/або роботи, утримуватися від спілкування зі свідками, здати закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Читайте також: Чубаров приїхав на суд у справі держзради Януковича: деталі

Гаврилова в паперовій декларації написала про 1 мільйон гривень спадщини. А коли перенесла відомості в електронну, то цей мільйон став подарунком від батька.

Квартиру яка на ринку продавалася за 155 тисяч євро, а потім записала її ціну трохи більше, ніж мільйон. Батько купив Land Cruiser, на який не міг заробити.

Відомо, що під час обшуку в квартирі був чоловік, з яким вона офіційно розлучена. Чоловік володіє автомобілем і 2 паркомісцями. Після розлучення вони разом їздили відпочивати в ОАЕ, Венецію, Рим.

За словами Гаврилової, у її телефоні багато цікавих розмов, які оприлюднювати не буде. Каже, що може впливати. У Viber переписувалась з нардепом. Він пропонував призначити якусь кандидатуру на Харків. Його призначили вже після цього листування.

Під час свого виступу Гаврилова зазначила, що квартиру продали їй дешевше, бо у продавця так склалися сімейні обставини.

"120 квадратних метрів як у кожної звичайної людини", – зазначила голова Держаудиту.

Обрахунки зроблені детективами, це навіть не дилетантство, а неграмотність,
– заявила Гаврилова.

У Гаврилової вилучили 112 тисяч доларів, 8,5 тисяч євро і 4 золотих злитки загальною вагою 75 грамів.