У поліції повідомили, що зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Про вбивство: Зникнення та вбивство 9-річного Захара Черевка: як відбувався злочин

За інформацією 24 каналу, його ім'я – Ярослав Олексійович Богдан: народився 27 травня 1989 року. Підозрюваний чоловік скоїв злочин із особистих мотивів, а саме через образу, пов’язану з сімейними обставинами.

Правоохоронці встановили особу чоловіка уранці 23 червня та повідомили про підозру за статтею про умисне вбивство. Під час допиту той у всьому зізнався та розповів, як саме вбивав і куди викинув знаряддя вбивства. Водолази знайшли все на дні озера. Також вилучено інші речові докази.

Що відомо про вбивство 9-річного Захара Черевка?

22 червня у Києві зник 9-річний Захар Черевко. Хлопчик вийшов з дому близько восьмої години вечора брати інтерв'ю у перехожих та не повернувся. Наступного дня тіло хлопчика знайшли на Дарницькому районі в озері Вирлиця.

У вбивстві Захара Черевко підозрюють 30-річного Ярослава Богдана. Він був близько знайомий з хлопчиком, оскільки є братом співмешканця матері Захара.

Під час допиту підозрюваний у всьому зізнався та розповів деталі злочину. Натомість, водолази знайшли речові докази на дні озера.

Ярослав Богдан, ймовірно, вбив хлопчика через сімейні образи. У день зникнення між братами та мамою дитини виник конфлікт, і він вирішив помститися. Ярославу Богдану загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Важливо: Правоохоронці б’ють на сполох через вбивства дітей та звертаються до нардепів