Головний аргумент – розгляд іншої нагальної справи.

Щодо Сергія Олійника поки що було тільки одне попереднє засідання, на якому розглядали клопотання сторін. Підозрюваного арештували без права на заставу, він перебуває в СІЗО.

Ми не хочемо ніякої помсти і ніякої компенсації, яку нам пропонують родичі підозрюваного. Вони пропонують нам гроші. Ми відмовляємося від усього. Нам потрібно одне – щоб все було по закону. Якщо людина зробила цей злочин, вона має за нього сісти,
– сказав син убитого Ярослав Олійник.

За словами адвоката, на даному етапі ще не можна говорити про затягування справи, але він не виключає, що у подальшому це може статися.

"Оскільки представлено три адвоката та три захисника, то у них достатньо підстав, щоб затягнути справу не на 1 місяць, а на рік", – наголосив адвокат В'ячеслав Кобилецький.

Читайте також: На Житомирщині колишня дружина жорстоко вбила бійця АТО

Нагадаємо, ветерана АТО Сергія Олійника вбили у червні цього року у Києві біля станції метро "Золоті ворота". Чоловік заступився за свого сина Ярослава, який просто неба грав на піаніно. За словами Ярослава, невідомому не сподобалася його гра, батько намагався вирішити конфлікт мирно, але одержав кілька ножових поранень, одне з яких в серце. Чоловік помер на місці.