Інцидент стався у Печерському районі на вулиці Круглоуніверситетській 3 квітня. Поліцію про суперечку сповістила сусідка, яка почула постріли, повідомили у прес-службі Нацполіції.

Читайте також: Справа поліцейського, що стріляв у BMW і спричинив смерть 17-річного хлопця, знову в суді

Конфлікт між чоловіками поглибився тоді, коли один з власників наважився на силовий метод вирішення ситуації. Той приїхав до квартири з підмогою і почав вибивати двері.


Інцидент стався близько 20 години вечора // Нацполіція

Інший власник житла, 57-річний чоловік, перебував всередині помешкання і відкрив вогонь з турецької рушниці Kral Arms Tactical по тих, хто намагався увірватись всередину.


Співвласник квартири застрелив іншого власника у Києві // Нацполіція

Одного пораненого врятувати не вдалося. Він помер у лікарні.

Попередньо встановлено, що сестра одного із учасників конфлікту продала частину квартиру іншій особі. Троє чоловіків, нібито на правах нових власників, прийшли до оселі та намагалися туди потрапити. Чоловік, який перебував у помешканні, спробував їм завадити та вистрілив із рушниці. У результаті один із візитерів отримав вогнепальне поранення у живіт, його доставили в лікарню, де він невдовзі помер,
– розповів начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва.


Постраждалий помер на місці // Обозреватель

Власника квартири, що відкрив вогонь, – киянин. Він довго проживав за кордоном, але після отримання у спадок квартири повернувся до Києва.

Його правоохоронці затримали, а рушницю вилучили.

Проти стрільця відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Якщо його провину доведуть, чоловік може сісти за ґрати на 15 років.

У Києві у суперечці через квартиру один співвласник помешкання розстріляв іншого: відео