Як повідомляє "Громадське", згодом мітингувальники вийшли на проїжджу частину вулиці та намагалися прорватися до будівлі Кабінету міністрів.

У підсумку сталася штовханина з нацгвардійцями. Крім того, невідомий на авто здійснив наїзд на учасників протесту, в результаті чого постраждали щонайменше три особи.

Читайте також: Двоє спортсменів металевими прутами жорстоко побили перехожих в Одесі: відео 18+

Porsche Panamera в'їхав у натовп під Кабміном у Києві

"За словами очевидців, від водія сильно тхнуло алкоголем. У машину полетіли гучномовець і каміння", – зазначив помічник нардепа Денис Кривопалий.

У зв’язку з подіями голова управління патрульної поліції Києва Юрій Зозуля зауважив, що між протестувальниками та водієм авто Porsche, який намагався проїхати крізь натовп, виник конфлікт.

"Протестувальники розбили лобове скло автівки. Аби не допустити подальшого розгортання конфлікту патрульні взяли автівку в кільце", – наголосив представник поліції.

Нацгвардія, ветерани МВС, сутички, поліція, Кабмін, Київ
Поліцейські оточили автівку, яка скоїла наїзд на натовп

Ресурс додає, що водій так і не вийшов з машини, а після того, як до нього в салон сів слідчий, автівка залишила місце ДТП.

За попередніми даними, два чоловіки зазнали травм та ще у одного чоловіка діагностовано перелом ноги.

Сутичка між ветеранами МВС і нацгвардійцями під Кабміном

Нагадаємо, наприкінці червня сутички з поліцією сталися під стінами Адміністрації Президента, де протестували вкладники банку "Михайлівський".