Сучасний глядач вже "не бажає" сприймати мистецтво, створене за принципами минулих часів, віддаючи перевагу світовим новаторським зрушенням у мистецтві та культурі. Арсенал технічних прийомів та матеріалів збагачується. Втілення людських емоцій, проникнутих духом "життєвідторгання", загублення цілі в житті – головний задум вже відомої серії робіт Сергія Шауліса "Людина без стрижня" (The man without a rod). Також, в рамках виставки вперше буде представлений його новий арт-проект "Відомі невідомі" (13 арт-об’єктів в різних матеріалах – від кераміки до зварених сегментів).

Різноманітні образи, втілені у творах керамічної скульптури харківського митця Олександра Мірошниченка не залишать байдужим навіть самого вибагливого глядача. Твори Олександра, це не просто глиняні скульптури. Автор зміг створити надзвичайно сучасні, свіжі абсолютно ні на що не схожі твори мистецтва, використовуючи такий архаїчний матеріал як кераміка.

Олег Калашнік представить на виставці свої скульптурні роботи в жанрі бронзової мініатюри, погляд на місто з висоти неба відображено в серії живописних робіт "Картографія", а також нову серію робіт під назвою "Тапочки".

Три різні мистці спостерігають життя крізь призму розумінь і відчуттів, створюючи не лише красиві об’єкти, а й підштовхуючи глядача до роздумів та переживань.

Читайте також: Art Autumn Contemporary: живопис, скульптура, графіка та інсталяції – під одним дахом