Відповідне відео показав журналіст Богдан Кутєпов на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Вирок Крисіну – це плювок в лице справедливості: Найєм навів обурливі факти

Він уточнив, що про перебування Крисіна у лікарні стало відомо від ветерана АТО і учасника Майдану Петренка, який прийшов на обстеження і зіткнувся з ним у лікарні. Журналіст наголосив, що це відділення вроджених вад серця для дітей, куди і дітям складно потрапити.

Співучасник убивства Веремія, організатор тітушок "Шрек" Крисін ховається від правосуддя в Інституті серця (Тодурова)... у дитячому відділенні вад серця. Небайдужі громадяни прийшли провідати, принесли кульки, мандаринки,
– написав Кутєпов.

Окрім фруктів, відвідувачі тітушки принесли йому засіб від щурів із чорною стрічкою.

Активісти звинуватили Крисіна в нападах на активістів Євромайдану та вбивстві журналіста В'ячеслава Веремія. Спершу він все заперечив, а потім попросив залишитися священика, який якраз і облив його зеленкою, щоб розповісти йому про участь в Антимайдані.

Водночас, активісти вважають, що Крисін ліг у лікарню, щоб уникнути участі в апеляційному розгляді, який має відбутися 1 березня. Апеляційний суд Києва має розглядати апеляційні скарги прокурора та потерпілих на вирок Крисіну у справі про вбивство Веремія.


Крисіна облили зеленкою у лікарні


Активісти прийшли до лікарні, де ховається Крисін та вилили на нього зеленку

Хто такий Юрій Крисін? Організатор тітушок під час Революції Гідності у Києві, які вбили журналіста газети "Вести" В'ячеслава Веремія. У кримінальних колах його знають під кличками "Шкаф", "Шрек" або "Криса". Прославився рейдерством та рекетом.