Фермерське господарство, виробництво алкоголю, мережа екокрамничок, заправок та навіть туалетів — це все у володіннях "співочого ректора".

Лише за 2014 рік Поплавський офіційно задекларував майже 14 мільйонів гривень. Із цієї суми зарплата — лише 165 тисяч гривень, решта — "інші доходи". Зарплату він отримує як депутат.

Окрім бюджетних грошей, виш Поплавського отримував щедрі дарунки. У 2005 Київрада відвела університету культури більше 2 гектарів коштовних земель на Печерських пагорбах столиці.

На паперах вони призначалися для будівництва навчальних корпусів, університетського гуртожитку та житлового будинку. Насправді ж Державний університет оточили елітні багатоповерхівки, де ціна за квадратний метр житла — від 4000 доларів.

Земельні схеми — це не єдиний епізод, пов'язаний із співочим ректором, на який правоохоронці закривають очі.

Поплавський прославився не менш скандальною справою власного університету культури, в народі КУК, який він створив разом зі своїм сином Олександром. І розташували його на базі державного вишу. Але сплачені за навчання студентами гроші йшли зовсім не до державного бюджету.

Як Поплавський реалізував свої схеми та хто його досі покриває — дивіться у новому сюжеті агентів "ЦРУ".

Дивіться також: Хто змушує українських солдат воювати з тим, що Бог пошле