В рамках форуму Україну вперше відвідає легендарний iГеній, винахідник, який створив перший персональний комп`ютер та змінив історію сучасних технологій, співзасновник компанії Apple Стів Возняк.

Компанію йому складе ще один творець технологій Apple. Людина, яка створила програму, що стала першим кроком на шляху до штучного інтелекту. Той, хто розробив найвідомішого віртуального помічника в світі, батько інтелектуальної платформи Siri Адам Чеєр.

Крім того, зі сцени Палацу Спорту виступить людина нових поглядів, співзасновник найпопулярнішої в світі краудфандінгової платформи Kickstarter Чарльз Адлер.

Також своїми кейсами поділиться: засновник першого інтернет-магазину додатків GetJar і венчурний інвестор Ілля Лаурс.

Але і це ще не все! OLEROM FORUM 1 наповнить Палац Спорту мотивацією і натхненням, які гарантує легендарний і мотивуючий коуч №1 і наставник кращих топ-менеджерів США і світу Маршалл Голдсміт.

На один день Палац Спорту перетвориться в крем'яні долину. Понад 7 тисяч учасників, серед яких політики, власники і керівники бізнесу, представники IT-бізнесу, підприємці, топ-менеджери, інвестори, стартaпери і лідери думок.

OLEROM FORUM 1 це не просто конференція, не просто форум для IT-фахівців і стартаперів. Це платформа розвитку бізнесу і можливість почути практичні кейси від кращих бізнес гуру сучасності.

Тому в цьому році OLEROM FORUM 1 стає дводенним. 1 жовтня в рамках учасників форума чекають дискусійні панелі та круглі столи зі спікерами Olerom Forum 1. А також майстер-класи Маршалла Гослдміта, Євгена Чічваркіна, Пітера Брандла та Каті Порш.

OLEROM FORUM 1 це:

  • Поради світових легенд;
  • 7500 підприємців з усієї України і Східної Європи;
  • Нові бізнес-знайомства;
  • Натхнення і енергія;
  • Знання та досвід;
  • Вибір шляху розвитку;
  • Розширення свідомості.

Нагадаємо, в минулому році форум компанії OLEROM відкрив Україні таких геніїв сучасності, як Роберт Кіосакі та Бодо Шефер.

Встигніть придбати квитки за найкращою ціною: forumone.olerom.com

З усіх питань звертайтеся за номером +38 (044) 228-74-84