На своїй сторінці у Facebook журналіст Юрій Бутусов повідомив, що Слабовський був бізнесменом дуже високого класу та великим патріотом України.

Читайте також: У жахливій ДТП в Одесі загинули діти відомих місцевих бізнесменів: фото

Відомо, що чоловік народився у Донецьку, а з початку війни не вагаючись залишив там власність і бізнес.

Бійцям він завжди говорив: "я не повернуся на рідний Донбас, поки окупантів не вижену, і я буду допомагати нашій армії, поки Донбас знову не стане українським,
– написав Бутусов.

Слабовський багато допомагав українським воїнам на Сході України. Його компанія придбала і обладнала важку вантажівку МАН з великою душовою і пральними машинами. Також він перераховував гроші на закупівлю великого і найсучаснішого намету для комфортного розміщення бійців, а також інших предметів постачання на базу.

Що відомо про Володимира Слабовського?Український підприємець народився у 1962 році в Сніжному, що на Донеччині. Навчався у Донецькому політехнічному інституті за спеціальністю "Гірнича інженерія".

У 2003 року Слабовський став президентом Всеукраїнської асоціації пекарів. Бізнесмен входив до складу Координаційної ради з питань аграрної політики, Ради підприємців України, Ради національних асоціацій товаровиробників при Кабінеті міністрів України.

До Верховної Ради Автономної Республіки Крим п'ятого скликання увійшов за виборчим списком партії "Союз".

У 2004 та 2007 роках отримав дві престижні нагороди – "Заслужений економіст України" та орден "За заслуги" III ступеня.