Про харківську трагедію

— В Харкові це 7-й напад протягом останніх 15 років, ми з 2001 року фіксуємо саме такі зухвалі з вбивствами злочини. Під час цих 7 нападів було вбито 17 людей і більше 20 поранено. Тут діють професіонали, вони прекрасно відпрацьовують схему свого відходу з міста злочину. Є підстави вважати, що всі ці злочини здійснила одна група. Те що за 15 років їх не впіймали – це вирок правоохоронній системі.

Про нову поліцію в Києві

— Нова поліція вже тиждень радує столицю. У киян дуже позитивні емоції у зв’язку з цією новою поліцією. Але є і критика, є люди, які чекають, коли нова поліція "спіткнеться". Є ті, хто передрікав крах нової поліції, а тепер шукають докази цьому. Але я вірю, що поліція стане другом громадянина. Ми їм допомагаємо стати справді тим органом і частиною тієї системи, яка буде захищати людей.

Коли нова поліція з'явиться в Харкові

— В Харкові вже восени планує вийти на патрулювання вулиць нова патрульна поліція. Вже завершуються співбесіди, наступного тижня вже курсанти почнуть навчання.

Чи готова нова поліція до серйозних злочинців

— За цей тиждень ми вже маємо багато хороших прикладів цього – оштрафовані прокурори, судді, депутати, які порушували правила дорожнього руху. В нас є приклад, коли людина намагалась чинити збройний опір, була затримана і преведена у відділок. Ці хлопці і дівчата з нової поліції налаштовані захищати закон і порядок на вулицях Києва.