Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Як з’ясували правоохоронці, що прибули на місце інциденту, чоловік посварився із дружиною та почав її бити, відтак жінка втекла на вулицю.

Читайте також: У Києві пасажир метро перевозив неоднозначний багаж

"За словами перехожих, які спробували заспокоїти худігана, чоловік був у неадекватному стані. Вже на вулиці кілька разів вдарив дружину кулаком у обличчя, а потім забіг до кафе, розмахуючи ножем та погрожуючи кинути гранату", – додають співробітники поліції.

Київ, зброя, кримінал, побиття
Після побиття дружини хуліган погрожував підривом перехожим

У підсумку поліція затримала дебошира.

У нього в квартирі провели обшук, під час якого вилучили предмети, схожі на корпус гранати РГД-5, частину запалу до неї, паперовий згорток із порохом вагою 600 грам, рушницю та 28 патронів. Усі предмети відправлено на експертизу. Навіщо зберігав удома небезпечні предмети – пояснювати не захотів. Крім того, виявилося, що 31-річний чоловік був раніше судимим за скоєння крадіжки,
– зазначили столичні поліцейські.

Київ, зброя, кримінал, побиття
Вдома у зловмисника правоохоронці виявили цілий арсенал зброї

Додамо, що за фактом події слідчий відділ Солом’янського управління поліції вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Санкція статей передбачає до семи років позбавлення волі.

Наразі слідчі продовжують опитувати зловмисника.