Про це в Telegram повідомляє видання "Вести".

Згідно з повідомленням, автобус повинен був вирушити з Києва в місто Городище на Черкащині. Проте згодом у поліції сповістили, що захоплення заручників не було, натомість виник конфлікт між самими пасажирами маршрутки.

Читайте також: У приватному будинку в Броварах проти волі утримують людей, – Денісова

Родичка дитини, яка перебувала в салоні маршрутки, розповіла виданню "Вести" подробиці події. За словами жінки, на зупинці "Корсунь-Шевченківський" у маршрутку сіли 3 чоловіків.

У двох з них були пістолети, в одного ніж. Вони влаштували конфлікт з пасажирами, почали погрожувати зброєю і побили двох жінок. Після чого заборонили водієві відчиняти двері і випускати людей,
– розповіла жінка.

Вона зазначила, що біля станції метро "Видубичі" зловмисників затримала поліція і вилучила у них зброю. Зловмисників доставили в Голосіївське управління поліції.

Жінка також наголосила, що до затриманих приїхала "група підтримки". Молоді люди спортивної зовнішності вирушили за поліцейськими в райвідділ.

Медики "швидкої" надали допомогу постраждалим жінкам.

Речниця Нацполіції Оксана Блищик у коментарі 24 каналу розповіла, що на місці інциденту працюють правоохоронці. Також повідомлялось, що туди вирушили бійці спецпідрозділу "КОРД", проте згодом з'ясувалось, що це не так. При цьому речниця поліції не підтвердила і не спростувала інформацію про захоплення заручників.

Київ маргрутка заручники кримінал

Повідомлення про захоплення заручників у Києві