Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Читайте також: Дівчина влаштувала різанину у центрі Львова, – соцмережі

Подія трапилася вночі на проспекті Голосіївському. Двоє чоловіків напідпитку, 1990 та 1976 років народження, спілкувались на вулиці. У цей час до них підійшов невідомий, який у них попросив цигарку. Під час спілкування між чоловіками виник словесний конфлікт, у розпалі якого зловмисник вдарив ножем опонентів. Коли ж один із потерпілих почав втікати, нападник наздогнав його неподалік станції метро та продовжував бити руками та ногами,
– розповідають правоохоронці.

Поліція, Київ, ніж, різанина, Кримінал
Подія сталася неподалік станції метро на проспекті Голосіївському у Києві

За їхніми словами, сутичку помітив патруль поліції, який у підсумку затримав чоловіка. Щодо потерпілих, то їх із різаними пораненнями було госпіталізовано.

Крім того, з місця інциденту було вилучено ніж нападника.

Поліція, Київ, ніж, різанина, Кримінал
З місця інциденту правоохоронці вилучили ніж, яким було завдано потерпілим поранень

"Ми встановили, що затриманий – 25-річний киянин, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Ми розпочали кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство. Зараз вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення", – зазначив начальник відділення слідчого відділу Голосіївського управління поліції Олег Самойлик.

Поліція, Київ, ніж, різанина, Кримінал
Нападником виявився 25-річний киянин, що перебував у стані алкологольного сп'яніння