Як повідомляє інформаційна агенція Tanjug з посилання на прес-службу "Партизана", перед входом в один із готелів Києва від рук невідомих постраждали оператор і монтажер клубного телебачення гостей.

Читайте також: Журналіст яскраво висміяв "Безсмертний полк" по-сербськи

Підкреслюється, що чоловіки взагалі не мали з собою жодної клубної символіки.

Тим часом, інше сербське видання Sportske.net переконує, що загалом було два напади. Так, за словами журналістів, увечері 6 грудня група з десяти хуліганів атакувала чотирьох представників делегації із Сербії. Зазначається, що вони серйозно не постраждали.

Другий напад своєю чергою відбувся вже у день гри, 7 грудня. Як і першого разу, нападали щонайменше 10 добре підготовлених молодиків з піротехнікою та кастетами, щоправда вже побили сербських журналістів, які також відбулися незначними травмами – зокрема, йдеться про незначні порізи на голові. У підсумку обом було надано усю необхідну медичну допомогу, і вони пішли працювати на стадіон.

За інформацією ЗМІ, зловмисниками були фанати київського "Динамо", які є пов’язаними з хорватськими хуліганами. В обидвох випадках вони підходили до людей та запитували, чи ті є сербами.

Додамо, у Нацполіції Києва підтвердили факт побиття одного іноземця, щоправда, чи був він дотичним до сербського "Партизана, не вказується, передає "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: "Слава героям АТО": фани "Манчестер Сіті" під час матчу вшанували захисників України

"Іноземець зазнав незначних тілесних ушкоджень у районі станції метро "Площа Льва Толстого". За попередніми даними медиків, у нього розсічено брову, потерпілого доправлено до лікарні. Обставини інциденту з’ясовуються", – сповістили правоохоронці.

Нагадаємо, сам матч на НСК "Олімпійський" у Києві між місцевим "Динамо" та сербським "Партизаном" завершився розгромною перемогою українців. Ця вікторія дозволила киянам вийти до наступного раунду Ліги Європи з першого місця в групі.