Фестиваль об'єднає більше 100 учасників, які створюють, винаходять, а головне — готові ділитися своїми уміннями. У кращих традиціях мейкерства: геніально, інтерактивно, відкрито, весело і family friendly. Ми навчимося!

Хедлайнерами фестивалю стануть зірки YouTube — луганські руйнівники міфів Kreosan, а також 12 відеоблогерів, які винаходять, вигадують, лагодять і вчать цьому своїх фанів. Протягом дня на сцені Агентства Інтернет Прав AIR вони створюватимуть мейкерський відео-контент на ваших очах і вчитимуть всіх бажаючих як створювати свій відео-канал.

У цей день всі учасники дають можливість спробувати навчитися тому, що вони роблять самі. Сфери діяльності наших мейкерів: від картонних театрів до найрізноманітніших роботів, музичні інструменти, ракети, дрони, саморобні транспортні засоби, дерево, бетон та речі, які роблять життя кращим, розумна кавоварка, яка отримала приз редакції журналу Make на Maker Faire New York в жовтні, велика зона інтернет речей, яку підтримує IOT HUB, 30 майстер-класів на будь-який смак і рівень підготовки.

Свої проекти представлять лабораторії університетів, загальноосвітні та IT школи, представники МАН, дитячих гуртків. У зоні майстерень можна буде спробувати попрацювати з найрізноманітнішим обладнанням.

У зоні NoWaste ми продовжимо показувати, як і навіщо потрібно сортувати і переробляти сміття. І як отримувати з цього предмети декору, прикраси, і навіть меблі.

Завдання фестивалю: показати мейкерам різного рівня нові можливості. Саме для цього буде діяти зона експертизи, де всі бажаючі зможуть порадитися про питання патентів, залучення інвестицій, навчання та розвитку, а також лекційна зона.

Приходьте і переконайтеся, що українці — справжні мейкери!

Оновлення програми доступне на сайті https://makerfairekyiv.com

Квитки можна придбати https://makerfaire.ticketforevent.com

Для вчених та вчителів є квота на безкоштовні квитки.