Поліція Києва на своїй сторінці у Facebook повідомила про те, що о 20:36 отримала інформацію про аварію на Південному мості за участю двох машин Шкоди та Ніссана, під час якої ніхто не постраждав.

Читайте також: ДТП у Харкові: прокурор озвучив яке покарання він вимагає для Зайцевої та Дронова

Що сталося?На місце інциденту виїхав екіпаж для оформлення ДТП та встановлення усіх обставин події. Поліцейські припаркували службову автівку попереду Ніссана. Під час складання протоколу співробітниця поліції стояла між службовим авто та Ніссаном. При цьому за Ніссаном стояло ще одне авто, інший учасник ДТП – Шкода. У цей момент водій автомобіля БМВ протаранив Шкоду, яка вдарила Ніссан внаслідок чого патрульну затисло між двома автомобілями.

Що з патрульною? Внаслідок інциденту вона отримала травму ноги. Крім цього, на погане самопочуття поскаржилися двоє дорослих і неповнолітня дитина, які перебували у салоні Шкоди. Усім їм надали необхідну медичну допомогу.

Відомо хто вчинив ДТП? Так. За кермом БМВ перебував заступник голови Голосіївської РДА Юрій Ткаченко. У поліції заявили, що чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Міський голова Києва Віталій Кличко вже відреагував на інцидент та розпорядився підготувати документи для звільнення чиновника з посади.

На місці автопригоди було проведено першочергові слідчі дії. Питання щодо правової кваліфікації події визначається.

Дивіться відео: аварія у Києві з потерпілою патрульною